Beis Soroh Schneirer
£
{{secondaryProgressCount()}} {{campaign.secondaryProgressName}}
Raised Of
{{campaign.isBonus?campaign.bonus:campaign.goal|currency}}
Bonus Goal
Original Goal {{campaign.goal|currency}}
{{percentRaisedTotal() }}%
{{teams.current.teamName}}
{{teams.current.teamNotes}}
{{teams.current.totalRaisedQty}}
Donors
{{teams.current.totalRaised|currency}}
Raised Of
{{teams.current.teamGoal|currency}}
{{donor.initials}}
{{donor.donorName||'Anonymous'}}
{{donor.donationValue|currency}}

{{donor.timeAgo}} with  {{donor.teamName}} 

{{donor.message}} 

{{donor.reply}} 
{{communities.current.communityName}}
{{communities.current.communityNotes}}
{{communities.current.teamsCount}}
Teams
{{communities.current.totalRaised|currency}}
{{team.teamName}}
{{team.communityName}} 
{{team.teamNotes}} 
{{team.totalRaisedQty}}
Donors
{{team.totalRaised|currency}}
Raised Of
{{team.teamGoal|currency}}
Team Page
{{community.communityName}}
{{community.teamsCount}}
Teams
{{community.totalRaised|currency}}
Teams

{{matcher.matcherNotes}}

Beis Soroh Schneirer

After many years of בעז"ה being מחנך our girls בדרך התורה in a warm, היימישע & professional environment, the school has grown enormously in the recent years and we have had to undertake new building projects to accommodate the larger number of girls on the same high quality level of education, which we provide.


As many of you know, we have become increasingly concerned over the recent years with our car park/playground situation. Due to the larger number of children in the school, requiring more staff, and therefore more cars, this area has become very crowded. Parking on the street is prohibited due to persistent complaints from neighbours, and public transport is sporadic, making it very difficult for our staff.

A few years ago we came up with the idea of building a rooftop playground. This would completely solve the car park shortage and would also negate the safety issue we have with the children playing so close to the cars and with open access to the street whenever the gate is opened.

For the past 18 months, we have been working tirelessly with architects, engineers and Barnet Council to obtain planning permission and designs for this exciting project. With great סייעתא דשמיא our planning has now been approved and we would like to go ahead with this project as soon as we have necessary funds.

We also have plans to extend the current cramped assembly hall to double in size over the warehouse, creating a large room/gym in the warehouse with a dropped ceiling and better acoustics. This is a valuable provision and is vital in the running of a larger school.

We Thank You generously for your support!